Advies & Ondersteuning

Ieder project, groot of klein, begint met een gedegen advies. Door de opgedane ervaring in de diverse technieken, heeft WakkerMedia een goede kijk op wat er mogelijk is. WakkerMedia kan bij jouw project aanschuiven als derde, adviserende, partij.

Word Wakker!

Ontwerp

WakkerMedia kan ook jouw project omzetten naar een visuele presentatie. Van huisstijl of concept tot een grafisch ontwerp van een website of applicatie. De mogelijkheden zijn oneindig. Daarnaast werkt WakkerMedia samen met veel professionals. Zo hebben we korte lijnen met een fantastische fotografe! Maar ook voor specifieke doelgroepconcepten hebben we hele korte lijnen.

Word Wakker!

Ontwikkeling

Naast het adviseren en het ontwerpen, kun je bij WakkerMedia ook je project laten ontwikkelen. Wij hebben een uitgebreide ervaring de vele beschikbare technieken. Van website tot een goed converterende webshop tot een ongelofelijk vette (web) applicatie? Kom, word snel Wakker!!

Word Wakker!

Het begin

Je hebt een nieuw project en weet niet waar je moet beginnen. WakkerMedia helpt je daar graag bij. We starten een goed gesprek, uiteraard met een kopje koffie / thee, en brengen helder in kaart wat je wensen zijn. Dan gaan we kijken of wie de geschikte partij voor je is. Natuurlijk doen wij het graag voor je, maar wij hebben er meer baat bij dat je het beste uit je project haalt. Soms

Samenwerken

Wij geloven dat als we goed samenwerken, het beste uit het project kunnen halen. Met onze ervaring en met jouw kennis van de doelgroep en je product hebben we het beste team.

Doorontwikkelen

Na het opleveren van een project is het voor ons nog niet klaar. Wij kijken graag samen naar nieuwe ontwikkelingen zodat we die weer op het project kunnen toepassen. Stilstaan is achteruit gaan. Laten we dat dan ook niet doen!

Jasper AgemaBony Design

Majella GeerdinkFotografie Majella

Tymen BoonEppinga.nl

Wij werken onder andere voor:

Douwe Hoogeveen

Eigenaar

Lauren Clark

Graphic Designer

Andrew Johnson

Front-end Developer

Tyler Kendall

Art Director

Jacob King

UX Director

Amanda Kliens

Human Resources

Seeing Is Believing

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ut mi ornare, pretium massa eu, rutrum enim. In in lorem congue, tincidunt justo at, consectetur nulla.

View The Goods

We Blog Too

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas ut mi ornare, pretium massa eu, rutrum enim. In in lorem congue, tincidunt justo at, consectetur nulla.

Pick Our Brains

Let’s take the next step and work together