Onderzoek & Advies

Stel bedrijf A wil graag een webapplicatie laten ontwikkelen. Het bedrijf heeft geen enkel idee wat de mogelijkheden hierin zijn. Daarnaast heeft het bedrijf zn eigen specialisme (bijv. Medische zorg).

Om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn benaderd bedrijf A WakkerMedia! Wij gaan dan de mogelijkheden onderzoeken, dit onderzoek vertaald zich naar een helder omschreven projectplan, waarin de technische mogelijkheden op haalbaarheid en functionaliteit worden uitgediept. Zodra dit allemaal besproken is met bedrijf A, kunnen wij na goedkeuring opzoek gaan naar de juiste partijen die, naast de ervaring op het gebied van de applicatieontwikkelingen, ook ervaring hebben in de branche van bedrijf A.

WakkerMedia communiceert op zowel het commerciële als op technische vlak met ontwikkelpartijen en kan hierdoor een goede inschatten welke partijen het beste aansluiten bij de wensen van bedrijf A.

Het resultaat van het onderzoek wordt gepresenteerd aan bedrijf A tezamen met het aanbod van verschillende ontwikkelpartijen.

De prijs van het applicatieproject is marktcomform. De dealdlines zijn korter door de gedegen ervaring van de partijen. Doordat het project is uitgediept op de gewenste functionaliteit, worden er in een later stadium geen toevoegingen aan de applicatie verwacht. Bedrijf A krijgt de keuze uit meerdere partijen waardoor bedrijf A een goed besluit kan nemen. Deallines worden keurig gehaald waardoor het project succesvol afgerond wordt.

Tijdens het project kan WakkerMedia nog als controleur/projectmanager functioneren waardoor beide bedrijven een helder aanspreekpunt heeft. Diverse vragen kunnen eventueel door WakkerMedia ontvangen worden waardoor de andere partij daar geen ”last” van ervaart.

Ontwerp

Gaat jouw hart sneller kloppen van impactvolle producten en diensten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij luisteren graag naar je, stellen vragen, begrijpen en verdiepen. Zo ontwikkelen wij een feeling met jouw organisatie en vormen dit om naar een verleidelijk ontwerp.

Vervolgens ontwikkelen wij onder andere logo’s, huisstijl, brochures, folders, websites en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wij werken met passie en flair aan het perfect passende communicatiemiddel voor jouw organisatie, product of project.

Ontwikkeling

Een website is veel meer dan een communicatiemiddel. In de ogen van jouw klant is jouw website jouw bedrijf, maar dan online. Een goed vindbare, gebruiksvriendelijke en aantrekkelijke website is dan wel echt een belangrijke factor van jouw bedrijfssucces. Ga maar bij jezelf na: als deze website je bevalt, maak je dan een afspraak met ons? Waarschijnlijk wel.

De eerste indruk die je online achterlaat is toongevend en belangrijk. Daarom wil je een goede website die direct laat zien waar je bedrijf voor staat en potentiële klanten snel laat vinden wat ze zoeken. Voor nu en in de toekomst.

Marketing & Communicatie

Heb jij twijfels, vragen of problemen met jouw communicatie naar de buitenwereld? Of heb jij een intern communicatie probleem en je hebt geen idee hoe je het op moet lossen? Misschien ben jij wel helemaal niet vindbaar op google met jouw prachtige website en je snapt maar niet hoe. Wij helpen jou graag met jouw problemen! Wij zijn niet enkel een webontwikkelingsbedrijf, maar ook een effectief communicatie bureau. Wij maken onszelf bekend met jouw organisatie en gaan vanuit daar zoeken naar passende oplossingen voor jouw problemen. Hierdoor willen wij nieuwe inzichten bij jou creëren op het gebied van marketing, communicatie en zoekmachineoptimalisatie.

Heb jij twijfels, vragen of problemen met jouw communicatie naar de buitenwereld? Of heb jij een intern communicatie probleem en je hebt geen idee hoe je het op moet lossen? Misschien ben jij wel helemaal niet vindbaar op google met jouw prachtige website en je snapt maar niet hoe. Wij helpen jou graag met jouw problemen! Wij zijn niet enkel een webontwikkelingsbedrijf, maar ook een effectief communicatie bureau. Wij maken onszelf bekend met jouw organisatie en gaan vanuit daar zoeken naar passende oplossingen voor jouw problemen. Hierdoor willen wij nieuwe inzichten bij jou creëren op het gebied van marketing, communicatie en zoekmachineoptimalisatie.

Website onderhoud

Alle updates kosten jou ontzettend veel tijd. Doe je het niet, dan loop je risico’s. Doe je het verkeerd, dan kan dit zorgen voor storingen en onnodige kosten. Voor ons zijn updates dagelijkse koek: we doen het snel, vakkundig en we weten precies waar we op moeten letten. Dat scheelt jou een hoop tijd en geld!
Maar we doen nog meer voor je binnen de WakkerMedia Onderhoudsservice:

Back-ups
Het belang van een goede back-up hoeven wij natuurlijk niet aan jou uit te leggen. Dat regelen we voor jou. En bij calamiteiten zorgen we ook dat je website razendsnel hersteld wordt op basis van deze back-up.

Is je site nog online?
Door allerlei externe factoren kan het gebeuren dat je site niet meer bereikbaar is.

Binnen onze onderhoudsservice houden we alles netjes in de gaten. Mocht er dan iets misgaan, dan zitten wij erbovenop!

Zijn en blijven pagina’s bereikbaar?
Je hebt het vast wel eens gezien op andere sites, de melding: “404 – Deze pagina kan niet worden gevonden”. Het is de nummer 1 reden waarom bezoekers een site direct weer verlaten. Wij zorgen ervoor dat dat op jouw site niet gebeurt.

Kleine klusjes: technisch, tekstueel, afbeeldingen
Wat jou misschien wel uren kost, doen wij vaak in 5 minuten. Binnen onze onderhoudsservice heb je recht op 30 minuten klein onderhoud per maand.

ONZE TRAINING

Alleen in het bezit zijn van een website is niet genoeg. Zonder goede content is jouw website niet te vinden en wanneer jouw website niet goed werkt, haken bezoekers sneller af. Een goed lopende website heeft tijd en aandacht nodig, net als de rest van jouw onderneming. Tijdens de in 1 dag wakker training leren wij jou de basis voor een goed draaiende website. Op een leuke locatie met een lekkere lunch en opdrachten die betrekking hebben op jouw onderneming. Meld je nu aan voor deze training voor slechts 995,- plus een GRATIS website.

Tijdens de in 1 dag website training leren wij jou de basis die jij nodig hebt voor het opstarten van een goed lopende website. Ervaren trainers, met jarenlange ervaring in online marketing en het bouwen van websites, behandelen verschillende onderwerpen als vindbaarheid, lay-out, techniek en de koppeling met social media. Wil jij uitbreiden naar de online wereld, maar heb jij nog geen idee hoe? Of heb jij al een website, maar zie jij nog geen verandering? In de “In 1 dag Wakker” website training leer jij hoe om te gaan met jouw website.