Website onderhoud

Alle updates kosten jou ontzettend veel tijd. Doe je het niet, dan loop je risico’s. Doe je het verkeerd, dan kan dit zorgen voor storingen en onnodige kosten. Voor ons zijn updates dagelijkse koek: we doen het snel, vakkundig en we weten precies waar we op moeten letten. Dat scheelt jou een hoop tijd en geld!
Maar we doen nog meer voor je binnen de WakkerMedia Onderhoudsservice:
Back-ups
Het belang van een goede back-up hoeven wij natuurlijk niet aan jou uit te leggen. Dat regelen we voor jou. En bij calamiteiten zorgen we ook dat je website razendsnel hersteld wordt op basis van deze back-up.

 

Is je site nog online?
Door allerlei externe factoren kan het gebeuren dat je site niet meer bereikbaar is. Binnen onze onderhoudsservice houden we alles netjes in de gaten. Mocht er dan iets misgaan, dan zitten wij erbovenop!
Zijn en blijven pagina’s bereikbaar?
Je hebt het vast wel eens gezien op andere sites, de melding: “404 – Deze pagina kan niet worden gevonden”. Het is de nummer 1 reden waarom bezoekers een site direct weer verlaten. Wij zorgen ervoor dat dat op jouw site niet gebeurt.
Kleine klusjes: technisch, tekstueel, afbeeldingen
Wat jou misschien wel uren kost, doen wij vaak in 5 minuten. Binnen onze onderhoudsservice heb je recht op 30 minuten klein onderhoud per maand.