Onderzoek & Advies

Stel, bedrijf A wil graag een webapplicatie laten ontwikkelen. Het bedrijf heeft geen enkel idee wat de mogelijkheden hierin zijn. Daarnaast heeft het bedrijf zn eigen specialisme (bijv. Medische zorg).
Om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn benaderd bedrijf A WakkerMedia. Wij gaan dan de mogelijkheden onderzoeken, dit onderzoek vertaald zich naar een helder omschreven projectplan, waarin de technische mogelijkheden op haalbaarheid en functionaliteit worden uitgediept. Zodra dit allemaal besproken is met bedrijf A, kunnen wij na goedkeuring op zoek gaan naar de juiste partijen die, naast de ervaring op het gebied van de applicatieontwikkelingen, ook ervaring hebben in de branche van bedrijf A.
WakkerMedia communiceert op zowel het commerciële als technische vlak met ontwikkel partijen. Hierdoor kunnen wij een goede inschatting maken welke partijen het beste aansluiten bij de wensen van bedrijf A.
 

 

Het resultaat van het onderzoek wordt gepresenteerd aan bedrijf A samen met het aanbod van verschillende ontwikkel partijen.
De prijs van het applicatieproject is marktcomform. De deadlines zijn korter door de gedegen ervaring van de partijen. Doordat het project is uitgediept op de gewenste functionaliteit, worden er in een later stadium geen toevoegingen aan de applicatie verwacht. Bedrijf A krijgt de keuze uit meerdere partijen waardoor bedrijf A een goed besluit kan nemen. Deallines worden keurig gehaald waardoor het project succesvol afgerond wordt.
Tijdens het project kan WakkerMedia nog als controleur/projectmanager functioneren waardoor beide bedrijven een helder aanspreekpunt heeft. Diverse vragen kunnen eventueel door WakkerMedia ontvangen worden waardoor de andere partij daar geen ”last” van ervaart.